Etusivu

Palosuojakyllästeet

- FIRE SAFE, Puulle
- FABRIC SAFE, Kankaille

Palokatkojärjestelmä
- KBS-laasti
- KBS-Levy
- KBS-Palopussit
- Kaapelipinnoite
- Kuristustiiviste Muoviputkelle

Ikkunakalvot
- Sirpalesuojakalvot
- Murtosuojakalvot

Auringonsuojakalvot
- Toimistoon
- Kotiin
- Autoon

Väestönsuojeluttarvikkeet
Tulityötarvikkeet
Sammutusvälineet

Yhteystiedot

Sirpale-, ja murtosuojakalvot

Tavalliset lasipinnat laminoimalla TURVAlasiksi.

Lasi on kaunis ja yhä tavallisempi osa jokapäiväistä ympäristöämme. Lasi luo mielenkiintoista arkkitehtuuria ja antaa valoa ja tilaa. Lasi voi myös olla vaarallista. Onnettomuudesta tai ilkivallasta rikkimennyt lasi aiheuttaa suuren määrän teräviä sirpaleita. Lasi on myös houkutteleva tie varkaille. GlassGard turvakalvon asentaminen minimoi nämä vaarat.

GlassGard suoja- ja turvakalvot ovat yksi- tai useampikerroksisia kirkkaita laminaatteja. Kalvo voidaan asentaa kaikkien lasityyppien sisäpinnalle. GlassGard- kalvo laminoituu osaksi ikkunaa. Kalvotettuun lasiin kohdistunut iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle ja heikkenee. Vaikka lasi menisi rikki, GlassGard pitää sen yhtenä kappaleena.

EI SIRPALEVAHINKOJA

Lasin rikkoontuessa ihmiset voivat loukkaantua vakavasti vartaloon osuvista lasinsiruista. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa arvotavaroita ja kalliita välineitä. GlassGard sirpalesuojakalvolla vahvistettu lasi rikkoontuu - mutta ei teräviksi ja vaarallisiksi sirpaleiksi. GlassGard on luotettava suoja lasin aiheuttamia vaaroja vastaan - aiheutuivatpa ne rajuilmasta, luonnonmullistuksista tai ilkivallasta. GlassGard vähentää merkittävästi lentävien lasinsirpaleiden aiheuttamia kustannuksia ja vahinkoja.

ESTÄ VARAS MURTOSUOJAKALVOLLA

Lasi on helppo rikkoa ja siten lasi on turvallisuusnäkökulmasta katsottuna usein yrityksen heikoin lenkki. Ikkuna on usein kohteena, jos varas haluaa tehdä ns. kilikalimurron tai murtautua liikehuoneistoon tai asuinrakennukseen. GlassGard antaa näkymättömän ja vahvan suojan murtoyrityksiä vastaan . Lasi voi mennä rikki, mutta se ei pirstaloidu ja pysyy raameissaan. GlassGardilla vahvistetulla ikkunalla ostat lisäaikaa murtoyrityksiä vastaan. Useimmiten GlassGard pysäyttää varkaan kokonaan. GlassGard tekee yhdessä lasinrikkoilmaisimen kanssa murtosuojauksesta entistä luotettavamman.

KOULUT

Leikkinä alkanut kisailu voi pahimmassa tapauksessa päättyä onnettomuuksiin ja vahingoittuneisiin lapsiin. Koulut ovat myös usein ilkivallan ja murron kohteena. GlassGard on järkevä lisä muuhun varkaus- ja henkilösuojaukseen ja edullinen suoja sirpalevahinkoja ja mm. atk-luokkiin kohdistuneita murtoyrityksiä vastaan.

TOIMISTOT

Suuret lasipinnat ovat yhä tavallisempia toimistoympäristössä. Ne antavat valoa ja tilan tunnetta. GlassGardilla vahvistetuilla ikkunoilla työympäristö tulee turvallisemmaksi. Työntekijät, sisustus tai herkät laitteet eivät ole vaarassa vahingoittua lasinsirpaleista. Samalla suoja ei-toivottuja vieraita vastaan kasvaa.

LIIKKKET

Rikottu ikkuna. Kaikki arvokas on varastettu. Lasinsirpaleita ympäri toimitilaa. Kustannuksia ja vaivannäköä. Valitettavasti tällainen näkymä on yhä tavallisempi näkymä katukuvassa. GlassGard osana muuta murtosuojausta vähentää vahinkoja.
GlassGard vähentää riskejä sekä jälkikorjaus- siivouskuluija liikkeen sisällä.
Lisäksi saat tehokkaan UV-suojan. GlassGard pysäyttää 98% auringon haitallisesta UV-säteilystä, jonka ansiosta tavarat ja sisustus eivät haalistu niin nopeasti.

TEOLLISUUSLAITOKSET

Monilla teollisuudenaloilla työskennellään tulenarkojen materiaalien ja kovassa paineessa toimivien koneiden kanssa. Laminoidut turvalasit ovat tähän asti olleet tavallisin suoja tällaisissa työympäristöissä. Voimakas räjähdys irrottaa sirpaleita laminoidun lasin sisäpinnasta. Sirpalesuojakalvon asentaminen lasin sisäpintaan on paras ratkaisu ehkäisemään sirpalevaaraa riskialttiissa teollisuusympäristöissä..
GlassGard on paras suoja vaarallisten lasinsirpaleiden aiheuttamia onnettomuuksia vastaan.

MONIPUOLINEN VALIKOIMA

GlassGard -kalvojen valikoima on markkinoiden laajin. Ohjelmassamme on kuusi täysin kirkasta ja kuusi sävytettyä laminaattia. Voimme toimittaa GlassGardia eri paksuuksissa ohuesta yksinkertaisesta laminaatista aina vahvaan monikerroksiseen murtosuojalaminaattiin asti.
Siksi onkin järkevää keskustella osaavan asiantuntijaliikkeen kanssa tarpeista ja odotuksista. Näin GlassGard voidaan toimittaa oikeana yhdistelmänä oikeilla ominaisuuksilla jokaiselle asiakkaalle. Turvallisuusfunktiota voidaan yhdistellä myös auringonsuojan ja näkösuojan kanssa.
Valikoiman laajuuden ansiosta GlassGard voidaan räätälöidä jokaiseen ympäristöön ja tarpeeseen.

HYVÄKSYTTY TESTEISSÄ

GlassGardia myydään jo yli 50 maassa ja sille on tehty useita erilaisia testejä eri puolella maailmaa. Ruotsissa GlassGardin kestävyys on testattu mm. Svenska Stöldskydd- föreningenin toimesta ja se on saanut erittäin hyvät tulokset Svensk Standard SS224425 mukaisesti. Suomessa vastaava standardi on SFS 5310.

Tylpän esineen iskua vastaan GlassGard täyttää kolmen luokan vaatimukset (SFS 5311) A1, A2 ja A3.

VALTUUTETUT JÄLLEENMYYJÄT

Kaikki GlassGard-laminaattien valtuutetut asennusliikkeet ovat käyneet turvalaminaattien erikoiskoulutuksen ja monet niistä ovat turva-alan asiantuntijoita. Murtosuojakalvoja asennetaan ja myydään vain näiden liikkeiden toimesta.
Näin takaamme mahdollisimman hyvän asennustuloksen ja luotettavuuden.

MARKKINOIDEN PARAS TAKUU

GlassGard-kalvoilla on markkinoiden paras takuu ja ne kestävät normaalin ikkunanpesun hyvin. Kaikille sisäpuolelle asennettaville suoja- ja turvakalvoille myönnetään kymmenen vuoden materiaalitakuu.