Etusivu

Palosuojakyllästeet

- FIRE SAFE, Puulle
- FABRIC SAFE, Kankaille

Palokatkojärjestelmä
- KBS-laasti
- KBS-Levy
- KBS-Palopussit
- Kaapelipinnoite
- Kuristustiiviste Muoviputkelle

Ikkunakalvot
- Sirpalesuojakalvot
- Murtosuojakalvot

Auringonsuojakalvot
- Toimistoon
- Kotiin
- Autoon

Väestönsuojeluttarvikkeet
Tulityötarvikkeet
Sammutusvälineet

Yhteystiedot

Auringonsuojakalvot

Suojaa lämpö ja UV-säteilyltä

Toimistoon ja liiketiloihin

Viileätä kesällä, lämmintä talvella
Liiketiloja viilennetään koneellisilla ilmastointilaitteilla kuumina kesäpäivinä. Se on energiaa kuluttavaa eikä aina kovin miellyttävää. Korkealaatuiset auringon- suojakalvot pysäyttävät lämpösäteet jo ikkunan ulkopuolelle. Toimiston ilma säilyy viileänä ilman käyttökustannuksia ja lämpötilaerot tasoittuvat. Auringonsuojakalvot ovat hyödyllisiä talvellakin; monet kalvoistamme on suunniteltuu eristämään lasia, jolloin lämpöhukka ikkunan läpi pienenee, vedontunne vähenee ja energiaa säästyy..

Helpottaa työskentelyä tietokoneen ääressä
Tietokoneiden täyttämässä toimistoympäristössä aurinko on tavallinen, mutta tarpeeton ärsytysteki- jä. Valon heijastumat näyttöpäätteellä rasittavat sil- miä. Ongelma poistuu SunGard-kalvoilla, sillä ne lo- pettavat heijastukset helposti ja tehokkaasti.Työti- tilojen valoisuus ei vähene eikä värien toistomuutu

Vähentävät haalistumista
UV-säteilyn ja lämmön vaikutuksesta verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet haalistuvat ja kellastuvat nopeasti. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98% auringon haitallisesta UV-säteilystä. Sisustus ja ikkunasomisteet säilyttävät alkuperäisen värinsä huomattavasti kauemmin..

Antaa näkösuojaa
Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös antamaan näkösuojaa. Kalvolla saadaan miellyttävä, katseilta suojattu työympäristö. Henkilökunta näkee ulos, mutta ulkopuoliset eivät näe sisään..

Henkilöturvallisuutta
Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan ja lasin aiheuttamat henkilövahingot pienenevät. Tarvitessanne vahvempaa suojaa, valikoimassamme on useita sirpalesuoja- ja turvakalvoja.

 

Kotiin ja Mökille

Viileätä kesällä
Aurinkoiset kesäpäivät ovat mukavia. Häikäisevä ja sisälle porottava aurinko sen sijaan ei sitä ole. Sisäilmaa voi viilentää tuulettimella tai ilmastointilaitteella, mutta ne kuluttavat energiaa, eivätkä ole kovin miellyttäviä. Ongelman voi ratkaista myös vaivattomasti ja kätevästi ilman käyttökustannuksia korkelaatuisilla SunGard-auringonsuojakalvoilla, jotka pysäyttävät lämpösäteet jo ikkunan ulkopuolelle. Kodistasi tulee viileämpi, sillä kalvot vähentävät jopa 80% auringon lämpösäteilystä.

Lämmintä talvella
Auringonsuojakalvot ovat hyödyllisiä talvellakin. Useat kalvoistamme on suunniteltu eristämään lasia, jolloin lämpöhukka ikkunan läpi pienenee ja vedontunne vähenee. Näin säästät energiaa ja lämmityskustannuksesi pienenevät..

Vähentää haalistumista
Auringonpaahde kuluttaa sisustusta. Verhot, matot ja huonekalut haalistuvat ja kellastuvat UV-säteilyn ja lämmön vaikutuksesta. Auringonsuojakalvojen avulla jopa 98% haitallisesta UV-säteilystä heijastuu takaisin ulos. Huonekalut, tapetit, verhot ja matot säilyttävät alkuperäiset sävynsä huomattavasti kauemmin..

Antaa näkösuojaa
Häiritseekö Sinua, ettö ihmiset näkevät suoraan asuntosi tai kesämökkisi sisälle? Valikoi- massamme on myös näkösuojakalvoja, joiden asentamisen jälkeen Sinä näet ulos, mutta ulkopuoliset eivät voi nähdä sisään..

Henkilöturvallisuuttat
Auringonsuojakalvo antaa lasille myös sirpalesuojaa. Lasin rikkoutuessa kalvo pitää lasiruudun paikoillaan, joten lasinsiruista aiheutuvien henkilövahinkojen vaara vähenee. Jos haluat vahvempaa suojaa ja turvaa, meillä on laaja valikoima suoja- ja turvakalvoja.

 

Takaisin valikkoon

 

Autoon

Autosi sisustus säilyy hyvänä
Kun aurinko paahtaa, auton sisustus kärsii. UV-säteet aiheuttavat päällysten ja ovipaneelien haalistumisen ja niiden ennenaikaisen kulumisen. SunGard- autokalvot antavat tehokkaan suojan näitä vahinkoja vastaan. Kalvomme pysäyttävät jopa 98% vahingollisesta UV-säteilystä ja auto pysyy sisältä kuin uutena.

Viileämpi auto
Lämpiminä kesäpäivinä auto on todellinen pätsi. Pitkät automatkat lasten tai koiran kanssa voivat olla hikistä ja raskasta touhua koko perheelle. Autoilu on miellyttävämpää ja stressittömämpää, kun ikkunoissa on korkealaatuiset autokalvot. Autosta tulee huomattavasti viileämpi, sillä SunGard- kalvot pysäyttävät jopa 65% auringon lämpösäteilystä.

Näkösuojaa
Autokalvo on käytännöllinen varkaussuoja niille, jotka kuljettavat arvotavaroita autossaan. Se on tehokas näkösuoja, kun et halua muiden näkevän mitä tai ketä kuljetat autossasi..

Häikäisy vähenee
Asennutettuasi auringonsuojakalvot autoosi, sillä on mukavampi ja turvallisempi ajaa. Sisään tuleva auringonvalo on miellyttävämpää, kun heijastukset eivät enää häiritse..

Turvallisempi auto
Auringonsuojakalvot antavat myös henkilösuojaa onnettomuuden sattuessa. Kalvo pitää ruudun kasassa törmäyksessä, jolloin sirpalevahinkojen vaara vähenee.

Takaisin valikkoon